Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Begeleiding

Begeleiding

Als je in een gezinshuis van Albero Gezinshuizen woont, zorgen gezinshuisouders voor de begeleiding.

Home Beschermd wonen Begeleiding

De gezinshuisouders worden zoveel mogelijk ondersteund door één en dezelfde persoon van Albero Gezinshuizen. Dat betekent dat je vaak dezelfde mensen om je heen hebt.

De begeleiders helpen en ondersteunen je daar waar nodig. Samen met jou stellen ze doelen op, om gericht te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wat je kunt bereiken, verschilt per persoon. We kijken altijd naar jouw individuele mogelijkheden. Zo krijg je begeleiding op maat.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Begeleiding

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.