Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Behandeling

Behandeling

Goede zorg sluit altijd aan bij de zorgbehoefte en hulpvraag van de cliënt. Albero Gezinshuizen biedt een breed behandelaanbod.

Home Beschermd wonen Behandeling

Goede zorg sluit altijd aan bij de zorgbehoefte en hulpvraag van de cliënt. Albero Gezinshuizen biedt een breed behandelaanbod. Te denken valt aan cognitieve gedragstherapie (CGT), psycho-educatie en psychomotorische therapie (PMT). Daarnaast kun je bij ons terecht voor diagnostisch onderzoek naar bijvoorbeeld intelligentie of sociaal-emotioneel niveau van functioneren. Onze gezinshuisouders, medisch specialisten en gedragswetenschappers gaan graag met jou samen op zoek naar een persoonlijke benadering om gerichte zorg op maat te bieden.

Binnen Albero Gezinshuizen kunnen veel verschillende mensen terecht en wonen cliënten met uiteenlopende problematiek. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, staat een professioneel zorgteam klaar. Als Albero Gezinshuizen hebben we meerdere gespecialiseerde gedragswetenschappers in dienst, allen psycholoog of orthopedagoog. Aan elk gezinshuis is een vaste gedragswetenschapper gekoppeld, want ieder gezinshuis heeft zijn eigen accent. Zo kunnen we altijd een passend plekje voor je vinden! Er is plaats bij Albero Gezinshuizen voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, psychiatrische problemen en/of gedragsproblemen. We kijken samen met onze gedragswetenschappers per persoon wat het beste past bij jou en je zorgvraag. Daarnaast werken we nauw samen met diverse vakspecialisten en paramedische zorgverleners.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Behandeling

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.