Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Ervaringen

Home Beschermd wonen Ervaringen

Ervaringsverhalen van gezinshuisouders en cliënten

David en Corien Gemser

Wij hebben al 10 jaar een zeer fijne samenwerking met Albero Gezinshuizen. Communicatie is het belangrijkste middel dat we hebben om tot een goede organisatie te komen. En dat staat en valt bij de mensen die moeten communiceren. Albero Gezinshuizen is altijd bereikbaar voor onze vragen. Altijd krijgen wij antwoord. Ook staat Albero Gezinshuizen open voor onze ideeën. Wij mogen ons mengen in de ontwikkeling van het bedrijf op alle gebieden. Het motto ‘Samen sterk’ past bij Albero Gezinshuizen.

Barry Aartsen en Natalja Nijenhuis

De lijnen met de directie zijn voor iedereen kort, zo nodig 24 uur per dag. Is er een probleem, dan wordt dit z.s.m. en zo goed mogelijk opgelost ook al is dit midden in de nacht. Financieel waren zaken vanaf het begin gelijk goed geregeld en vooral ook duidelijk, Kortom ondernemen zonder risico. Wij zijn zeer tevreden en hadden het eerste jaar al direct een vol huis en een zeer mooi resultaat.

Vanaf onze start hebben wij vol bewondering gekeken naar Teun Kaptein als gepassioneerd en betrokken ondernemer en mens en Joke Kaptein als zeer betrokken en gemotiveerd persoon op vooral het vlak van de zorg voor de cliënten en natuurlijk als mens.

Wij houden van Albero Gezinshuizen om zijn bijzondere karakter. Albero Gezinshuizen is groot in kleinschaligheid!