Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Wonen voor volwassenen

Wonen voor volwassenen

De Albero Gezinshuizen biedt begeleid wonen voor volwassenen in kleinschalig groepsverband aan in verschillende gezinshuizen. Deze gezinshuizen zijn gevestigd in de regio Arnhem – Nijmegen en dan vooral in de gemeente Lingewaard.

Home Beschermd wonen Wonen voor volwassenen

Zelfstandigheid & Persoonlijke ontwikkeling

De Albero Gezinshuizen biedt begeleid wonen voor volwassenen in kleinschalig groepsverband aan in verschillende gezinshuizen. Deze gezinshuizen zijn gevestigd in de regio Arnhem – Nijmegen en dan vooral in de gemeente Lingewaard. In de gezinshuizen zijn gezinshuisouders verantwoordelijk voor de 24-uurszorg aan een kleine groep bewoners. 

Huiselijkheid, betrokkenheid, contact, persoonlijke aandacht, veiligheid, rust, regelmaat, structuur, ondersteuning staan binnen het kleinschalig groepswonen centraal. Alle gezinshuizen werken vanuit de visie van de Albero Zorggroep en toch heeft ieder huis zijn eigen sfeer en identiteit.​

Meer zelfstandigheid

Een aantal gezinshuizen biedt bewoners die daar aan toe zijn de mogelijkheid zelfstandiger te gaan wonen in een ‘spetterwoning’. De ‘spetterwoning’ is een zelfstandige woonvorm voor kleinschalig wonen, die valt onder de regie en 24-uurszorg van de gezinshuisouders.

Wonen bij Albero Gezinshuizen?

Meer weten over onze gezinshuizen? Of je meteen aanmelden? Neem contact op met ons Zorgloket. Zij vertellen je alles wat je wilt weten over begeleid wonen voor volwassenen bij Albero Gezinshuizen.

Aanmelden begeleid wonen

Wonen voor volwassenen

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.