Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen

Home Beschermd wonen Woonvormen Zelfstandig wonen
Binnen Albero Gezinshuizen kennen we huizen waar je samen met een of twee anderen zelfstandig kunt wonen. Dat betekent dat je gewoon op jezelf woont, onder 24 uur begeleiding.

Als je ergens hulp bij nodig hebt, zijn medewerkers van Albero Gezinshuizen wel 24 uur per dag bereikbaar voor jou. Er is altijd een gezinsouder in de buurt!

Bij aanmelding of doorstroom kijkt een professional zorgteam samen met gezinshuisouders wat aansluit bij jouw wensen op het gebied van zelfstandig wonen. Gezinshuisouders en het zorgteam kijken dan hoe je de juiste ondersteuning op maat krijgt. Ook krijg je advies en ondersteuning in gesprekken met gemeenten en zorgkantoor.

Spetterwoning

Een aantal gezinshuizen biedt bewoners de mogelijkheid zelfstandig(er) te gaan wonen in een ‘spetterwoning’. De ‘spetterwoning’ is een zelfstandige woonvorm die valt onder de regie en 24-uurszorg van de gezinshuisouders. In een ‘spetterwoning’ wonen maximaal 3 mensen. ​​Alle Spetterwoningen zijn onderdeel van Albero Zorg BV.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zelfstandig wonen

is

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Overtuigd? Wonen bij Albero Zorg

Je kunt jezelf of een cliënt direct via de website aanmelden. Vul het formulier zo volledig mogelijk zodat wij de aanvraag direct in gang kunnen zetten. Wij nemen de aanmelding binnen drie weken in behandeling en nemen dan contact met je op.

Aanmelden