Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Zorg en begeleiding

Zorg en begeleiding

Home Beschermd wonen Woonvormen Zorg en begeleiding
Als je je aanmeldt om bij ons te komen wonen, kijkt een professional zorgteam samen met gezinshuisouders wat aansluit bij jouw wensen op het gebied van zelfstandig begeleid wonen.

Als je je aanmeldt om bij ons te komen wonen, kijkt een professional zorgteam samen met gezinshuisouders wat aansluit bij jouw wensen op het gebied van zelfstandig begeleid wonen. Gezinshuisouders en het zorgteam zorgen ervoor dat je de juiste ondersteuning op maat krijgt.

In eerste instantie geven gezinshuisouders de benodigde zorg en begeleiding. De gezinshuisouders zijn daarvoor opgeleid en ontvangen ook begeleiding vanuit de Albero Gezinshuizen. Als er aanvullende zorg nodig is, dan staat een specialistisch team van zorgmedewerkers klaar.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Zorg en begeleiding

is

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Overtuigd? Wonen bij Albero Zorg

Je kunt jezelf of een cliënt direct via de website aanmelden. Vul het formulier zo volledig mogelijk zodat wij de aanvraag direct in gang kunnen zetten. Wij nemen de aanmelding binnen drie weken in behandeling en nemen dan contact met je op.

Aanmelden