Informatiebrief Coronavirus Lees verder
De lekkerste appeltaarten van de regio

De lekkerste appeltaarten van de regio

Home Actueel De lekkerste appeltaarten van de regio
Wat smaakt lekkerder dan de appeltaart van Nellie?! Daarom hebben we haar geheime recept gekregen. We verklappen een beetje: een mix van deeg met Elstar appeltjes, sinaasappel en abrikoos.

De appeltaart die wij maken op onze dagbestedinglocatie Grand café Barend in Huissen is de allerlekkerste appeltaart van de regio. De spijs in de korst geeft een bijzondere smaak. Lai woont in gezinshuis De Dijk bij Albero Gezinshuizen. Deze woonlocatie is de oude koekjesfabriek in Angeren. Bij Grand café Barend schilt ze onder meer de appels voor de appeltaarten. Hierdoor heeft zij een zinvolle dagbesteding en is ze voor ons een waardevolle kracht.

Heb je iets te vieren? De appeltaarten (en binnenkort verrukkelijke speculaaskoeken) zijn ook te koop voor thuis. Een dag van tevoren bestellen.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

De lekkerste appeltaarten van de regio

is

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je iets te vieren?

De appeltaarten (en binnenkort verrukkelijke speculaaskoeken) zijn ook te koop voor thuis. Een dag van tevoren bestellen.

Appeltaart bestellen