Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Judo toernooi

Judo toernooi

Home Actueel Judo toernooi
Met z'n vieren doen ze mee aan het jaarlijkse judo toernooi op zondag 14 april.

Aanstaande zondag 14 april is er weer het jaarlijkse judo G-toernooi. Ook deze keer nemen weer vier bewoners van Albero Gezinshuizen deel aan het evenement. Angelo, Orland, Mike en Sanne reizen deze keer af naar Beverwijk om hun judo vaardigheden te meten met diverse tegenstanders. Het toernooi zal om 13:00 uur van start gaan.

In 2018 was het judo G-toernooi ook in Beverwijk. Op dat toernooi hebben we toen erg mooie resultaten behaald om trots op te zijn. Uiteraard hebben de bewoners het afgelopen jaar weer erg hard getraind en vrije tijd besteedt aan de wekelijks judolessen in de grote zaal bij gezinshuis De Dijk. We hopen met een nog betere techiek dit jaar deel te nemen aan het G-toernooi en ons als team te vertegenwoordigen.

In 2017 zijn gezinshuisouders Barry en Natalja al eerder op een G-toernooi op Texel geweest. Toen hadden we als groep een huisje afgehuurd op vakantiepark de Krim. Vanuit daar hebben wij toen ook met een aantal fanatieke bewoners aan het toernooi deelgenomen. Ook toen was het een schitterend judo weekend er kwamen veel goede tegenstanders zelfs vanuit het buitenland gereisd, vanuit landen als Zweden, Belgie en Duitsland.

Alle begeleiders, gezinshuisouders en zorg professionals van Albero Gezinshuizen wensen dit jaar Angelo, Orland, Mike en Sanne veel succes!

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Judo toernooi

is

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering