Informatiebrief Coronavirus Lees verder
We hebben een nieuwe parkeerplaats aangelegd

We hebben een nieuwe parkeerplaats aangelegd

Home Actueel We hebben een nieuwe parkeerplaats aangelegd
We zijn met een groep deelnemers van de dagbesteding druk bezig geweest met de aanleg van onze nieuwe parkeerplaats.

In totaal hebben we in 4 weken tijd met een groep van 6 deelnemers dag in dag uit samen gewerkt en geleerd bij het aanleggen van een nieuwe parkeerplaats naast het hoofdkantoor van de Albero Zorggroep. Het was een enorme uitdaging om met de groep van de dagbesteding een oppervlakte van 180m2 te bestraten met nieuwe klinkers. Ook moesten we met een graafmachine een aantal bijzondere en oude bomen eerst verplaatsen naar een andere plek op de zorgboederij om deze te behouden.

Samen werken wij aan duurzaamheid

Wil jij ook meewerken in een groep op een van onze dagbestedingslocaties. Wij hebben verschillende locaties waar je diverse werkzaamheden kunt uitvoeren. We hebben nog een plek in de groep op de zorgboederij in Gendt. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het verplaatsen en nieuw beplanten van verschillende soorten bomen bij diverse gezinshuizen van de Albero Zorggroep?

Werken en dagbesteding

Ben jij of ken jij iemand die heerlijk buiten op de zorgboederij wilt meewerken? Wij hebben nog leuke werkplekken voor nieuwe deelnemers. Op onze zorgboederij in Gendt kun je meewerken aan de verzorging van verschillende soorten dieren. We hebben paarden, kippen, geiten, schapen, varkens en konijnen. Of wil jij liever werken in onze eigen moestuin voor het verbouwen van groenten?

Meer informatie op de website van onze dagbesteding www.debetuwedagbesteding.nl

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

We hebben een nieuwe parkeerplaats aangelegd

is

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering