Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de zorg is voor ons al sinds 2015 een belangrijk thema in onze gezinshuizen en op de dagbestedingslocaties.

Home Albero Zorggroep Duurzaamheid

Gezinshuizen dragen bij aan duurzaamheid 

Door het tegengaan van verspilling, goed omgaan met ons afval, het opwekken van eigen energie en warmte werken wij aan duurzaamheid en onze omgeving.

Sinds 2018 heeft ons hoofdkantoor van de Albero Zorggroep 100 zonnepanelen om in onze eigen energie te kunnen voorzien. Met deze opgewekte energie kunnen we de ruimtes in ons kantoor koelen en verwarmen. In het naastgelegen gezinshuis De Kei hebben we een warmtepomp laten plaatsen die  ook het gezinshuis verwarmd met dezelfde stroom van onze eigen zonnepanelen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Duurzaamheid

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.