Informatiebrief Coronavirus Lees verder
​​Ondersteuning op maat

​​Ondersteuning op maat

Albero gezinshuizen biedt professionele ondersteuning en begeleiding aan volwassenen met een (licht) verstandelijke handicap in de eigen leefomgeving van de cliënten.

Home Albero Zorggroep ​​Ondersteuning op maat

​​Ondersteuning op maat

Albero gezinshuizen biedt professionele ondersteuning en begeleiding aan volwassenen met een (licht) verstandelijke handicap in de eigen leefomgeving van de cliënten. Doel van de begeleiding is dat cliënten hun leven zo veel mogelijk zelfstandig vorm kunnen geven met ondersteuning op maat. Je kunt bij Albero Gezinshuizen advies en ondersteuning krijgen bij: 

  • Het maken van een keuze voor een zorgaanbod dat bij u past. 
  • Het vinden van en bemiddelen naar een geschikte (gecontracteerde) zorgaanbieder. 
  • Het samen met jou opstellen van uw zorgplan voor VPT, MPT en PGB. 
  • De evaluatie van het zorgplan en het zorgaanbod, inclusief het bijstellen hiervan.

De Albero Zorggroep bestaat uit Albero Gezinshuizen en Albero Zorg. Het onderscheid is de omvang van de locaties. De grotere locaties vallen onder Albero Gezinshuizen en de kleinere locaties vallen onder Albero Zorg.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

​​Ondersteuning op maat

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.