Aanmelden AANMELDEN

Pauline Lengkeek

Gedragswetenschapper

Mijn naam is Pauline Lengkeek en sinds november 2016 ben ik werkzaam als zorginhoudelijk ondersteuner bij Albero Gezinshuizen. Vanaf maart 2017 heb ik dit mogen uitbreiden door ook werkzaamheden als gedragswetenschapper uit te voeren. Ik vind het erg leuk om deze uitdaging aan te gaan en mijn kennis en achtergrond als psycholoog te kunnen inzetten.

In 2016 heb ik mijn master Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit afgerond. Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij het CIZ en uiteindelijk bij De Albero Gezinshuizen terecht gekomen. Wat ik zeer kan waarderen aan deze organisatie is de korte lijnen en betrokkenheid onderling. Er heerst een openheid om over zaken in gesprek te gaan en zo ontstaat er een goede werksfeer en de mogelijkheid om de beste zorg te realiseren voor cliënten.

Als professional vind ik het belangrijk om het beste uit mijzelf en de ander te halen. Ik sta graag naast de cliënt of mijn mede collega, en denk mee over oplossingen en bied handvatten aan. Daarnaast vind ik de afwisseling in het werk interessant, waardoor nooit één dag hetzelfde is.