Begeleid wonen autisme

Albero gezinshuizen biedt begeleid wonen voor (jong)volwassenen met autisme, een licht verstandelijke beperking of andere psychiatrische problematiek. 

Home Begeleid wonen autisme

In een rustige en veilige omgeving

Albero gezinshuizen biedt begeleid wonen voor (jong)volwassenen met autisme, een licht verstandelijke beperking of andere psychiatrische problematiek. Je kunt er wonen in gezellige gezinshuizen waar je een eigen kamer krijgt. In de gezamenlijke ruimtes kun je eten, even kletsen of spelletjes spelen met andere bewoners. En dat allemaal onder intensieve begeleiding van professionele gezinshuisouders die altijd voor je klaar staan.

De gezinshuizen die bij Albero gezinshuizen zijn aangesloten bevinden zich in rustige dorpjes in de regio tussen Arnhem en Nijmegen. Je woont er in een rustige en veilige omgeving en toch ben je ook weer dichtbij de grote stad. Het biedt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te zijn wie je bent.

Interesse? Bekijk onze gezinshuizen en ontdek jouw favoriet! 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.