Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Begeleiding bij jouw persoonlijke doelstellingen

Een coach die jouw persoonlijke doelstellingen met je bespreekt, vaststelt en jaarlijks evalueert.

Home Beschermd en begeleid wonen Begeleiding bij jouw persoonlijke doelstellingen

Begeleiding bij jouw persoonlijke doelstellingen.

Bij Albero Gezinshuizen werken we voor alle bewoners met een persoonlijke coach. Dat is een gedragswetenschapper, gezinshuisouder of begeleider  die jouw persoonlijke doelstellingen met je bespreekt, vaststelt en jaarlijks evalueert. Dit alles leggen we vast in een Zorgplan, dat is een persoonlijk ontwikkelplan voor wonen, werken en vrije tijd.

Iedere bewoner krijgt een persoonlijk zorgplan. In dat zorgplan staan jouw eigen doelstellingen op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Een persoonlijke doelstelling kan bijvoorbeeld zijn om vaker je kamer op te ruimen of te werken aan persoonlijke hygiëne. Als je werkt, kan een persoonlijke doelstelling zijn om te leren op tijd op je werk te komen. Als je niet werkt maar wel naar school gaat, maken we een studieplan. Moeders die met een kind bij ons komen wonen, krijgen persoonlijke doelstellingen die te maken hebben met opvoeden volgens jouw eigen waarden en normen. Wat je situatie ook is, als je bij ons woont, helpen wij je door de nodige structuur en begeleiding aan te bieden. Uitgangspunt is steeds jouw zelfstandigheid of ontwikkeling.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Gezinshuizen in de regio Arnhem


Gezinshuis starten bij Albero Gezinshuizen?

Albero Zorggroep is een WLZ erkende zorgaanbieder die zelfstandig en begeleid wonen aanbiedt aan (jong)volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking.

Criteria gezinshuisouders

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.