Beschermd wonen vlakbij Arnhem

Bij Albero gezinshuizen kunnen (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of andere psychiatrische problematiek beschermd wonen dichtbij Arnhem.

Home Beschermd wonen vlakbij Arnhem

In een rustige en veilige omgeving

Dat betekent dat je bij ons kunt wonen in gezellige gezinshuizen. Deze huizen staan voornamelijk in de gemeente Lingewaard: een rustige en veilige omgeving om jezelf te ontwikkelen en toch ook weer dichtbij de grote stad.

​​In onze gezinshuizen woon je samen met anderen. Je hebt natuurlijk je eigen kamer, maar er is ook een gezamenlijke woonruimte. Lieve gezinsouders bieden je daarbij precies de hulp en ondersteuning die je nodig hebt om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Want dat vinden we belangrijk. Samen zetten we de stap naar een maximale zelfstandigheid.

Zijn wie je bent

Beschermd wonen bij Arnhem betekent kunnen zijn wie je bent. In een fijne omgeving leer je jezelf te ontwikkelen. Op het gebied van het huishouden bijvoorbeeld. Of op het sociale vlak of bij het aanbrengen van structuur. Onze professionele gezinshuisouders kijken naar wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. We stemmen de zorg op jouw behoeften af.​

Doen wat je kunt

Soms betekent beschermd wonen dat je intensief begeleid wordt. Maar soms betekent dat ook dat we je zoveel mogelijk vrij laten. We laten je graag zelfstandig doen wat je zelfstandig kúnt doen. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee en we leren je daar op een goede manier mee om te gaan. Bij ons kun je ontdekken wie je bent en wat je kan.​

Meer informatie of direct aanmelden?

Wil je meer informatie over beschermd wonen bij jou in de buurt? Over hoe wij werken of over onze gezinshuizen en de gezinshuisouders?

Meer informatie

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.