Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Cliëntvertrouwenspersoon

Cliëntvertrouwenspersoon

Je wil daar misschien over praten en kan natuurlijk altijd praten met je begeleider of met een vertrouwd persoon.

Home Cliënten Cliëntvertrouwenspersoon

Vertrouwelijke en onafhankelijke hulp

Soms gaat iets niet goed en ben je niet tevreden. Je wil daar misschien over praten en kan natuurlijk altijd praten met je begeleider of met een vertrouwd persoon uit je directe omgeving.​ Wanneer je dit lastig vindt of wanneer juist met een onafhankelijk persoon wil praten kun je hulp vragen aan een cliëntvertrouwenspersoon.

Een cliëntvertrouwenspersoon helpt je bij het zoeken naar oplossingen en gaat vertrouwelijk om met jouw vragen en problemen. De cliëntvertrouwenspersoon is onafhankelijk, onpartijdig en werkt oplossingsgericht.

De Kroon Zorg heeft een onafhankelijke cliëntvertrouwenspersoon, haar naam is Ellen Goedings en zij is op de volgende manier bereikbaar:

 

Drs. Ellen Goedings
T (06) 524 76 400
E ellen@puurpsycholoog.nl

 

 


Wanneer je vragen of klachten hebt over onvrijwillige zorg, dan kun je ook contact opnemen met de cliëntenvertrouwenspersoon Wzd van Zorgbelang.

Onvrijwillige zorg gaat over iets wat je wilt maar niet mag, of moet maar niet wilt.

Je kunt daarover contact opnemen met Maya Boer van Adviespunt Zorgbelang.
T: 06-30482049
E: mayaboer@zorgbelangcvp.nl

/upload_directory/files/Zorgbelang%20-%20Flyer%20CVP%20-%20Algemeen%20Wij%20ZBI%20MEI2020%20A5.pdf

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Cliëntvertrouwenspersoon

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.