Gelderland

Bij Albero gezinshuizen kun je wonen in een gezinshuis in Gelderland. Er zijn meerdere gezinshuisouders bij Albero gezinshuizen aangesloten: fijne mensen die je coachen, begeleiden en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen. Zij geven je precies de zorg en aandacht die jij nodig hebt.

Home Gezinshuizen Gelderland

Bij Albero gezinshuizen kun je wonen in een gezinshuis in Gelderland. Er zijn meerdere gezinsouders bij Albero gezinshuizen aangesloten: fijne mensen die je coachen, begeleiden en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen. Zij geven je precies de zorg en aandacht die jij nodig hebt.

Onze huizen bevinden zich momenteel voornamelijk in de gemeente Lingewaard. Daar heb je in een landelijke, veilige en rustige omgeving de ruimte om jezelf en je talenten te ontwikkelen en ben je toch ook dichtbij de grote stad. Bekijk onze huizen en ontdek jouw favoriete gezinshuis in Gelderland! Op dit moment heeft gezinshuis Het Kompas vrije plekken!

De Deel
Gezinshuis De Deel staat in het dorpje Gendt waar David en Corien je begeleiden op je eigen plekkie. Het huis is gekoppeld aan een boerderij, zodat je er kunt genieten van de dieren en het buitenleven en je rustig kunt werken aan je persoonlijke groei.

De Dijk
Barry en Natalja hebben de oude koekjesfabriek in Angeren omgetoverd tot woonhuis De Dijk, waar je terechtkomt in een gezellige, huiselijke sfeer. Je kunt er samen dingen doen, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf je vrije tijd in te delen. Je kunt er zijn wie je bent.

Eigenwijster
De Eigenwijster bestaat uit twee gezinshuizen: eentje in Huissen en eentje in Haalderen. Gezinsouders Roos en Ilja helpen daar mensen met een licht verstandelijke beperking op weg om zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen wonen en om op eigen benen te kunnen staan.
 

De Torenvalk
Maak kennis met De Torenvalk, een grote woonboerderij in Gendt. Eddy en Geesje bieden je er de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving, zodat je misschien later wel de stap kunt zetten naar een zelfstandigere woonplek.

De Houtduif
Met ondersteuning van Eddy en Geesje, jouw eigen netwerk en Albero gezinshuizen biedt boerderij De Houtduif in Gendt je een fijne en warme omgeving waar je je creativiteit op de vrije loop kunt laten. Iedereen kan er zichzelf zijn om zijn of haar individuele mogelijkheden optimaal te benutten.

Het Kompas
Relatief nieuw in de Alberofamilie: gezinshuis Het Kompas! Op deze liefdevolle plek geven gezinshuisouders Nico en Marlien jou de begeleiding en coaching die je helpt om je verder te ontwikkelen. Oost, noord, zuid of west … bij Het Kompas woon je het best!

Gezinshuisouder worden?
Willen jullie zelf  gezinshuisouder worden en een gezinshuis starten? Dat kan! Bij Albero gezinshuizen zorgen we voor professionele begeleiding en coaching van gezinsouders. Zo stimuleren jullie niet alleen de ontwikkeling van de bewoners, maar werken jullie ook aan jezelf.  Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.