Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Meer weten over kwaliteit, opstart en begeleiding?

Albero Gezinshuizen werkt dagelijks aan de kwaliteit van leven en begeleiding van jong)volwassenen met een beperking. Wil jij meer weten over de kwaliteit, opstart en begeleiding?

Home Beschermd en begeleid wonen Meer weten over kwaliteit, opstart en begeleiding?
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Gezinshuizen in de regio Arnhem


Gezinshuis starten bij Albero Gezinshuizen?

Albero Zorggroep is een WLZ erkende zorgaanbieder die zelfstandig en begeleid wonen aanbiedt aan (jong)volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking.

Criteria gezinshuisouders

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.