Informatiebrief Coronavirus Lees verder
De Dijk

De Dijk gezinshuis

Home Gezinshuizen Locaties De Dijk
Gezinshuis De Dijk is een voormalige bakkerij annex koekjesfabriek in Angeren. Om ons heen liggen de winkels, een snackbar, kerk en de dijk met zijn prachtige uiterwaarden. Barry en Natalja zijn hier de gezinshuisouders.

In gezinshuis De Dijk staan gezelligheid, saamhorigheid, onderling respect en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Wij bieden een huiselijke en warme sfeer. Een plek waar iedereen zich vrij voelt om te zijn wie die is.​ Zo woont er ook met veel plezier een getrouwd stel in de Dijk, Arie en Carolien. 

Persoonlijke groei en ontwikkeling​

Door samen plannen te maken, doelen te stellen op korte en lange termijn, zul jij je steeds blijven ontwikkelen en groeien in zelfstandigheid, sociale vaardigheden en weerbaarheid.​

Wij gaan er graag samen op uit, daarnaast bieden wij jou ook de ruimte zelf invulling te geven aan je vrije tijd.​​​

Locatie: De Dijk Angeren

Barry Aartsen en Natalja Nijenhuis
Molenstraat 16
6687 AN Angeren

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen


De Dijk

Gezinshuis in Angeren is onderdeel van Albero Zorg b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wil jij meer weten over wonen in onze gezinshuizen?

Neem contact op met ons Zorgloket. Je kunt bij het loket terecht voor alle vragen op het gebied van zorg en begeleid wonen voor volwassenen.

Zorgloket