Eigenwijster

Eigenwijster gezinshuis

Home Gezinshuizen Locaties Eigenwijster
Eigenwijster bestaat uit verschillende woonhuizen. Roos en Ilja zijn hier de gezinsouders en bieden begeleiding aan clienten met een licht verstandelijke beperking. Centraal staat zelfredzaamheid onder het motto: ‘Zelfstandigheid is weten wanneer je hulp nodig hebt’. Aan de begeleiding kun je die hulp vragen, afbouwend naar behoefte.

Op je eigen wijze

We willen je helpen naar zelfstandigheid op het gebied van wonen en/of werken. Je krijgt de vrijheid die je met je verantwoordelijkheid en vaardigheden aan moet kunnen. Dat betekent dat je de ruimte krijgt om te experimenteren (oefenen) zonder dat je ontwikkeling in gevaar komt. Je maakt hierbij bovenal gebruik van je eigen kracht! Een ieder mag bij ons op z’n eigen wijze wonen, wij vragen respect voor de eigen wijze van de ander.

De Eigenwijster bestaat uit twee gezinshuizen: eentje in Huissen en eentje in Haalderen. Gezinsouders Roos en Ilja helpen daar mensen met een licht verstandelijke beperking op weg om zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen wonen en om op eigen benen te kunnen staan.

Wil jij hier wonen?

Laat het ons weten en dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Ik wil hier wonen

Eigenwijster

Gezinshuis in Huissen/Haalderen is onderdeel van Albero Zorg b.v.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Overtuigd? Wonen bij Albero Zorg

Je kunt jezelf of een cliënt direct via de website aanmelden. Vul het formulier zo volledig mogelijk zodat wij de aanvraag direct in gang kunnen zetten. Wij nemen de aanmelding binnen drie weken in behandeling en nemen dan contact met je op.

Aanmelden