Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Vacatures & stages

Vacatures & stages

We zijn altijd op zoek naar zorgprofessionals met een warm hart voor de (complexe) doelgroep. Wanneer we vacatures hebben, vind je die op deze pagina. Staan er geen vacatures open? Dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen.

Home Vacatures & stages

Vrijwilliger worden?

​Ben je ouder dan 18 jaar en op zoek naar een waardevolle tijdsbesteding? Dan zijn we op zoek naar jou! Onze doelgroep bestaat uit kinderen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB). En daarnaast ook (jong)volwassenen met normale begaafdheid, met complexe psychosociale problematiek.
Of je in aanmerking komt voor een vrijwilligersplek is afhankelijk van:

  • Je motivatie (schriftelijk en mondeling);
  • Soort en niveau van opleiding;
  • Enthousiasme en persoonlijkheid;
  • Werkervaring en/of affiniteit met de doelgroep.

Albero gezinshuizen wil een bijdrage leveren aan vrijwilligers om hen ervaring te laten opdoen in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. We zien dit als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. In overleg kijken we naar werkzaamheden passend bij jouw interesses en vaardigheden.​

Verklaring van goed gedrag

​Het enige wat we van je vragen is een actuele verklaring van goed gedrag. Deze kun je opvragen bij de gemeente.

Interesse?

​Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden m.b.t. vrijwilligerswerk bij Albero gezinshuizen? Neem dan contact op via  sollicitaties@alberozorg.nl of bel naar 026 325 28 01.

Open sollicitatie

​Zijn er geen vacatures, maar wil je wel graag iets voor ons betekenen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dit kan middels het versturen van een motivatiebrief en Curriculum Vitae naar werken@alberozorggroep.nl.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.