Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning

Bij Albero Gezinshuizen zijn we je graag van dienst met advies en ondersteuning op het gebeid van zelfstandig begeleid wonen. We zorgen ervoor dat jij ondersteuning op maat krijgt.

Home Verwijzers Advies en ondersteuning

Professioneel zorgteam

Bij Albero Gezinshuizen zijn we je graag van dienst met advies en ondersteuning op het gebeid van zelfstandig begeleid wonen. Bij aanmelding voor een van onze gezinshuizen en bij doorstroom kijkt een professioneel zorgteam samen met de gezinshuisouders naar wat aansluit bij jouw wensen. We zorgen ervoor dat jij ondersteuning op maat krijgt. Als het nodig is, helpen we je ook bij gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente of het zorgkantoor.

Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, staat een professioneel zorgteam klaar.

In ons zorgteam bespreken we geregeld hoe het met iedereen gaat. Ons uitgangspunt is: zo zelfstandig mogelijk. Ook bekijken we wie mogelijk extra hulp en ondersteuning kan gebruiken. Als het nodig is, bieden we gerichte behandeling of speciale therapie. Een voorbeeld: Woon je als jonge moeder samen met je kind op een van onze locaties? Ook dan is het mogelijk om extra hulp en begeleiding te krijgen als jij een steuntje in de rug kunt gebruiken.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Advies en ondersteuning

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.