Aanmelden AANMELDEN

Ambulante begeleiding

Home Verwijzers Diensten Ambulante begeleiding
Als je zelfstandig woont maar toch graag ondersteuning wilt vanuit Albero gezinshuizen, kun je kiezen voor ambulante begeleiding.

Als je zelfstandig woont maar toch graag ondersteuning wilt vanuit Albero gezinshuizen, kun je kiezen voor ambulante begeleiding. Een ambulante begeleider komt een paar keer per week tot een paar keer per dag bij jou thuis. Met ambulante begeleiding kun je precies die hulp krijgen die jij nodig hebt. Samen met jou bekijken we op welk gebied je begeleiding kunt gebruiken. Dat kan thuis zijn maar ook op school of op het werk.

De overheid wil dat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan leven en kan meedoen in de maatschappij. Ambulante begeleiding is een vorm van zorg waarvoor de gemeente verantwoordelijk is. Deze zorg wordt betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente Arnhem werkt met wijkteams om zorg en ondersteuning dicht bij jou te organiseren. Coaches van het wijkteam bekijken samen met jou welke zorg je nodig hebt en hoe dit het beste georganiseerd kan worden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering