Informatiebrief Coronavirus Lees verder
Werken aan zelfstandigheid

Werken aan zelfstandigheid

Ons doel is dat iedereen zo zelfstandig mogelijk woont en werkt. Als je eenmaal bij ons bent ingestroomd, werken we ook aan doorstroom en als je daaraan toe bent, uitstroom.

Home Verwijzers Werken aan zelfstandigheid

Je bent uniek zoals je bent

Bij Albero Zorggroep geldt: ieder mens mag er zijn. Je bent uniek zoals je bent. We werken met respect voor jouw eigenheid en persoonlijke talenten. Je mág je ontwikkelen maar je moet niets.

Plezierig wonen en werken staat bij ons voorop. Als je ergens moeite mee hebt, dan helpen wij je daarbij. Als je ergens talent voor hebt, dan ontwikkelen we dat.

Ons doel is dat iedereen zo zelfstandig mogelijk woont en werkt. Als je eenmaal bij ons bent ingestroomd, werken we ook aan doorstroom en als je daaraan toe bent, uitstroom. Dan kom je terecht in een eigen appartement of woning in de buurt van het gezinshuis (spettermodel) en word je nog wel begeleid vanuit Albero Gezinshuizen. Dat noemen we ambulante begeleiding. Je hebt je eigen huishouden maar de begeleider komt een vast aantal uren per week bij jou over de vloer. Op deze manier hebben onze gezinshuisouders meerdere woningen in beheer, die samen een cluster vormen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken aan zelfstandigheid

Heb je nog vragen?

Zoek je een zinvolle dagbesteding? Ben je graag bezig? Binnen Albero Zorggroep zijn er ook mogelijkheden voor dagbesteding en werk. Onderdeel van Albero Zorggroep is De Betuwe dagbesteding. De Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen in de Betuwe, Gelderland. Op onze gezellige en vrolijke locaties vind je tegelijkertijd geborgenheid en structuur. We creëren een omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf kunt zijn.

In overleg is dat mogelijk. Het is belangrijk dat je zelf kiest waar je wilt wonen. Albero gezinshuizen en de gezinshuisouders willen je graag helpen een goede keuze maken.